Behandlinger

Babymotorik

Rasmus

På vores babymotorikhold arbejder vi med at styrke dit barns motoriske udvikling igennem øvelser og sanglege. Det stimulerer både dit barns sanseintegration og styrker relationen mellem barn og forælder. I forløbet vil man blive mere vidende om de forskellige udviklingstrin barnet skal igennem og om hvordan du som forælder støtter dit barn i denne udvikling. 

I Deltager i et forløb over 6 gange. Det afholdes hver torsdag i træningssalen på 2. sal. Der er max. 7 børn på et hold således, der er mulighed for at tilpasse øvelserne til det enkelte barn og I dermed får det bedste udbytte af undervisningen. Kurset afholdes af Anne Eskelund Toft som er udannet Kiropraktor med speciale i børn og BA i Idræt og Sundhed.

 Vi har to hold:

Babymotorik 1: I kan starte når dit barn er 2-4 mdr. Ud over sanseintegrationen arbejder vi med at styrke barnets udvikling i både ryg- og bugleje med fokus på aktivering af korsetmuskulaturen og det symmetriske bevægemønster. Vi arbejder også med børnenes kontakt og styring af overekstremiteterne samt introducerer trilleøvelser fra ryg til mave.

Babymotorik 2:  For børn i alderen 4-8 mdr. Her arbejder vi stadig videre med sanseintegrationen, men derudover er fokus nu på det asymmetriske bevægemønster, herunder krybe- og kravleøvelser samt vægtbæring på arme og ben. Generelt større fokus på stimulering af barnets underekstremiteter.

 

Pris pr juni 2018:

699,48 kr. for 6 gange(I nogle tilfælde ydes der tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” på i alt kr. 210,- såfremt kiropraktor eller fysioterapeut anser det som en nødvendig del af et behandlingsforløb). Der ydes IKKE kompensation ved udeblivelse.

Opstart: Sker løbende, ring til klinikken for yderligere information.